Om oss

Funderar du på att bygga om, bygga nytt eller genomföra någon typ av renovering i ditt hem? Du är inte ensam. Idag så ser man att svensken är beredd att lägga ner mer pengar på det egna hemmet än någonsin tidigare. Vi väljer att prioritera bort exempelvis resor och nya bilar till förmån för renoveringar, utbyggnader och nya möbler.

Roligt, men det finns även vissa saker att tänka på. Alla har inte samma förutsättningar att bygga. Man måste utgå från sina egna kunskaper och man måste lära sig att aldrig invaggas i en falsk säkerhet. Bara för att en granne klarat att bygga en veranda så innebär detta inte att man själv klarar det.

Vi ska emellertid på den här sidan ge dig bättre förutsättningar att lyckas. Här kommer vi att gå igenom vanliga projekt från grunden och ge tips, råd och fakta om hur man tar sig an dessa på bästa sätt. Vi skriver upp vilka saker som behövs och vilka vanliga misstag som du ska undvika. Vi vill, helt enkelt, ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas slutföra den renovering du drömmer om – inom den budget du satt upp och utan att tidsplanen spricker.

Vi kommer även att ge råd om när det är dags att ringa in professionell hjälp. Att svensken idag bygger mer än tidigare innebär inte att han bygger bra. I många fall så ser man rent häpnadsväckande byggnationer som, milt uttryckt, lämnar mer att önska rent säkerhetsmässigt. Vi ska lära dig att hitta en sund balans mellan när du själv kan bygga – och när du ska avstå. Välkommen!