Kategorier
Hus

Dags att riva hus och bygga nytt i Stockholm?

Om du har en drömtomt men inte ett drömhus är det en sak som gäller: Dags att riva hus i Stockholm! Snart har du ditt palats i stål och glas på plats.

Nu är det slut på gamla tider! Nu är det dags för husrivning. Kanske har du hittat din drömtomt, med stadens allra bästa läge. Betalat premium för sjöutsikt och snygg lutning på trädgården ned mot vattnet. Då ska ju inte en gammal ful sommarstuga stå i vägen för dig och dina husdrömmar.

Att det redan står ett hus på tomten betyder faktiskt inget annat än att det står där JUST NU. Det behöver inte göra det i framtiden. En liten sommarstuga är enkel att riva, och sedan kan du sätta igång med uppförandet av dina drömmars hus i stål och glas. Panoramafönster mot vattnet och kanske en blänkare i någon av landets fina arkitekturmagasin.

Anlita rätt firma för att riva hus – slipp damm och bortforsling

Du behöver inte bli det minsta dammig på vägen, heller. När det kommer till husrivning i Stockholm finns det flera aktörer som mer än gärna erbjuder sina tjänster. Och i de tjänsterna ingår praktiska moment som bortforsling av allt nedtaget byggmaterial. När rivningsfirman är klar kommer det inte finnas något kvar.

Självklart tar de dessutom hand om rivningsmassorna på bästa sätt. Om du mot förmodan vill återanvända något av den gamla stugan i ditt nya lyxhus, kan du instruera rivarna att bevara vissa delar. Det kan finnas fina originaldetaljer som dörrhandtag och annat som kan sätta lite varmare prägel på ditt stålpalats.