Kategorier
Hus

Skaffa dig extra utrymme genom ett Attefallshus i Stockholm

Har du en stor tomt och vill tjäna lite extra pengar vid sidan om? Behöver din tonåring kanske mer utrymme? Möjligheterna är många med Attefallshus i Stockholm.

Sedan lagen ändrades för några år sedan och du nu kan bygga på din tomt, under förutsättning att det är upp till 30 kvadratmeter, är detta en stor fördel för många. Att bygga ett Attefallshus på tomten kan uppfylla många olika önskemål.

Det finns många olika modeller av Attefallshus och de kan därför användas inom olika områden. Du kan till exempel använda det som ett extra hus som du kan hyra ut och tjäna lite pengar vid sidan om. Du kan använda det till tonåringen som börjar klara sig lite mer själv. Är du egenföretagare kan det passa utmärkt som kontor eller verksamhetslokal av något slag. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Anlita en kunnig återförsäljare av Attefallshus i Stockholm

Med tanke på alla olika användningsområden som finns för Attefallshus är det en bra idé att anlita återförsäljare som är kunniga och erfarna inom området. Det finns en hel mängd saker att tänka på för att det ska bli rätt. Dels handlar det om modellen, men även andra viktiga aspekter av ett hus.

Det du också behöver tänka igenom är såna saker som uppvärmning, dränering, placering av huset och hur du vill att det ska se ut runtomkring. Om du ska hyra ut huset som en extra bostad behöver du fundera på var hyresgästens bil ska parkeras.