Kategorier
Golvslipning

Golvslipning förnyar i Stockholm

Att hitta ett gammalt trägolv under heltäckningsmattan är som att hitta en skatt. Genom att anlita ett företag för golvslipning i Stockholm blir det som nytt.

Anders hade tagit sista munnen med kaffe och satte ner koppen i diskhon. Kvällen innan hade han tagit fram allt som behövdes för att få loss den gamla heltäckningsmattan från vardagsrumsgolvet. Den hade gjort sitt – ingen hade heltäckningsmatta längre. Nu skulle han lägga ett nytt klickgolv som skulle bli både snyggt och lättstädat.

Mattan hade limmats och gav honom ett riktigt match men så snart han fått fatt i ett av hörnen gick det lättare. Efter att ha lossat en bit ser han något ljust. Nyfiket lirkar han vidare och ser något som ser ut som ett trägolv. Tänk om han hade sån tur att det kunde slipas, men han vågade inte hoppas.

Förhoppningsvis golvslipning

För en gångs skull gick önskningar i uppfyllelse. Golvet var gammalt och mycket slitet. Men han kunde se att det hade varit vackert en gång i tiden. Fortfarande var det ovisst om det skulle gå att slipa. Anders hade kontaktat ett företag för få svar på både det och vad det var för pris på golvslipning i Stockholm.

En golvläggare kommer förbi och till Anders lycka går det alldeles utmärkt att genomföra en golvslipning av hans golv. De diskuterar om han vill ha det lackat eller oljat. Även om oljat låter fantastiskt inser han att det inte passar ihop med barnbarnet som kastar saker omkring sig. Lackat får det bli. De kommer överens och snart ska golvet vara färdigt.